SRPEN 2012 PDF Tisk Email

NEDĚLE
5. 8. 2012
V 17 A 20 HOD.
VSTUPNÉ 50,- KČ
  LORAX
Animovaná rodinná komedie. Co je to za svět, ve kterém už není ani kousek živé přírody, ptáte se? Je to městečko, v němž žije dvanáctiletý Ted. Všechno je tu náramně umělé, včetně zvířat, kytek a stromů, v kterých si můžete dálkovým ovladačem určit jarní, letní, podzimní, zimní a disco variantu. Ted to chce změnit a poprvé v životě se vydá do světa. Potká mýtického ochránce přírody Loraxe. Nastanou události, které vše obrátí k dobrému. Režie: Chris Renaud, Kyle Balda

!!!STŘEDA!!!
15. 8. 2012
V 17 A 20 HOD.
VSTUPNÉ 60,- KČ
  TADY HLÍDÁM JÁ - ČR
Film navazuje na tradičně žánrově úspěšné české komedie. Jeho posláním nemá být jen pobavit, ale i otevřít emocionální rovinu chápání mezilidských vztahů. Ukazuje i to, jak se dítě může cítit ve společnosti osamoceně. Hlavní postavou je 8 letá Kačenka a její psí kamarád.
Hrají: Veronika Divišová, Jitka Ježková, Vl. Javorský, Lukáš Vaculík, S. Stašová, Ester Kočičková, K. Jandová a další. Režie: Juraj Šajmovič ml.
Mládeži přístupný prázdninový film

NEDĚLE
26. 8. 2012
V 17 A 20 HOD.
VSTUPNÉ 70,- KČ
  PRCI, PRCI, PRCIČKY - ŠKOLNÍ SRAZ
Jablečný koláč coby trenažér prvního sexu už nečekejte. Jinak se ale hrdinové komediální série Prci, prci, prcičky příliš nezměnili, i když jako dospělí spíš než erotické úspěchy sbírají trapasy. Třináct let poté, co prvním dílem vyvoalli mohutnou erupci pubertálních komedií, se na scénu vracejí prakticky všichni oblíbení "sexulní štvanci" - tenhle sraz nebude jenom o bilancování. Nechte se překvapit!
Hrají: Jason Biggs, Al. Hannigan, Ch. Klein, Ian Nicholas, Tara Reid a další.
Režie: Jon Hurwith, H. Schlossberg                                               Mládeži do 12 let nevhodný
   

!!!Pro nedostatek filmových kopií zatím neuvádíme program na měsíc září!!!