ZÁŘÍ 2011 PDF Tisk Email

NEDĚLE
4.9.2011
v 17 a 20 hodin
VSTUPNÉ 50,- Kč

HOP
Letošní nejnavštěvovanější animovaná a hraná komedie. Když u nás dostanete zálusk na velikonoční kraslice a bonbóny, musíte si je vykoledovat. Jinde to mají bez práce. Tam to obstará velikonoční zajíc.

Dabují: M. Stránský, P. Burian, J. Meduna a další     Režie: Tim Hill

NEDĚLE
11. 9. 2011
v 17 a 20 hodin
VSTUPNÉ 50,- Kč

RANGO
"Vítej, amigo, v poušti nekonečné, kde žízeň a prach jsou Tvé družky věčné..." Kde Vás přejde sranda, ale přesto se budete bez ustání smát. Režisér Pirátů z Karibiku Gore Verbinski znovu namíchal opulentní koktejl akce, humoru a nádherných kulis, který jede stejně dobře jako loď Jacka Sparrowa, ačkoliv z hraného světa možná nečekaně přeskočil do animovaného.


NEDĚLE
18. 9. 2011
v 17 a 20 hodin
VSTUPNÉ 60,-Kč

CIGÁN
K Bohu i ďáblovi je stejně blízko. Narodit se tady znamená dostat hned do kolíbky nesmazatelný cejch. Uznávaný slovenský režisér M. Šulík natočil nesmlouvavý film z míst, která civilizace vyvrhla ze svého lůna,ale přesto se i tady rodí llidé, kteří chtějí žít a plnit si své sny.
Hrají: J. Mižigár, M. Hangurbadžo, M. Gulyas a další
Mládeži od 12 let přístupný.


NEDĚLE
25. 9. 2011
v 17 a 20 hodin
VSTUPNÉ 60,-Kč

X-MEN: PRVNÍ TŘÍDA
Film přichází jako v pořadí již pátý díl úspěšné filmové série o superhrdinech z komiksů X-Men. Dějově se vrací do poloviny minulého století, do doby studené války, kdy mutanti X-Men museli čelit největší hrozbě, jakou kdy zatím lidstvo poznalo
Hrají: J. McAvoy, M. Fassbender, J. Lawrence, K. Bacon a další. Režie: M. Vaughn