DUBEN 2012 PDF Tisk Email


!!!! POZOR ZMĚNA !!!!
! FILM ŠKOLNÍ VÝLET BUDE VYSÍLÁN POUZE OD 20 HODIN !


NEDĚLE
1. 4. 2012
V 17 A 20 HOD.
VSTUPNÉ 70,- Kč
  ŠKOLNÍ VÝLET - ČR
... v jiné době prožili nejkrásnější léta života, ve zcela jiné době zestárli... Parta spolužáků je pozvána na pobyt do lázní, přitom však zažívá mnoho peripetií, vtipných situací, ale i osobních dramat. Film je hereckým koncertem hvězd českého filmu, jimž směle sekundují dnešní mladí herci. Mládeži do 12 let nevhodný.
Hrají: L. Švormová, J. Bendig, S. Zindulka, J. Švandová, T. Magnusek, L. Trojan, M. Kantorková, B. Navrátil, J. Jirásková a další. Režie: P. Říha a T. Magnusek
Film bude uveden zvláštní projekcí 2D

NEDĚLE
8. 4. 2012
V 17 A 20 HOD.
VSTUPNÉ 60,- Kč
  POUPATA - ČR
... tak trochu jiný vánoční příběh... Film Poupata postihuje svět zoufalých sociálních vztahů a charakterů toužících se vymanit z osudově daného prostředí a uskutečnit svůj sen o normálním životě. Vypráví o těžké zkoušce rodiny žijící v kraji drsných pravidel. Filmová pravda poupat stojí na syrové atmosféře a absenci stylizace.
Hrají: V. Javorský, M. Šopovská, V. Polívka, D. Syslová a další Režie: Zdeněk Jiráský
Mládeži do 12 let nevhodný

NEDĚLE
15. 4. 2012
V 17 A 20 HOD.
VSTUPNÉ 60,- Kč
  OCELOVÁ PĚST
V drsném a napínavém akčním snímku z blízké budoucnosti, Ocelová pěst, představuje Hugh Jackman Charlieho Kentona, bývalého boxera, jehož milovaný sport ovládli dva a půl metru vysocí oceloví roboti, které Charlie se svým synem Maxem vytrénují a dovedou k vítězství robotických zápasů.
Režie: S. Levy. Mládeži přístupný

NEDĚLE
22. 4. 2012
V 17 A 20 HOD.
VSTUPNÉ 60,- Kč
  NÁKAZA
Strhující drama sleduje rychlé šíření smrtícího, vzduchem přenosného viru, který nemocné zabíjí během několika dnů. Lékaři po celém světě se snaží najít lék a minimalizovat paniku, která se šíří rychleji než epidemie. Jak narůstá počet mrtvých a lidé se v kolabující společnosti snaží ochránit sebe samotné, zjistí, že nedostávají pravdivé informace a podlehnou panice. Hrají: G. Paltrow, Tien You Chui, J. Ho a další. Režie: Steven Soderbergh. Mládeži do 12 let nepřístupný

Uvedeme v květnu:
6. 5. - Alvin a Chipmunkové 2// 13. 5. - Mission Impossible - Ghost Protocol//
 20. 5. - Kocour v botách