Pozvánka na fotbal 17.-20. května, výsledky 10.-14. května PDF Tisk Email

FC České Meziříčí

Pozvánka 17. až 20. května

Áčko má po vítězném derby v Přepychách na prvním místě náskok na druhé Opočno již 9 bodů a právě v sobotu 17.5. od 17:00 přivítá svého nedalekého souseda na domácím hřišti. V případě výhry by Meziříčí z prvního místa již nikdo nemohl až do konce soutěže sesadit. B-mužstvo hraje na domácím hřišti v neděli od 14:00 s Labutí Rychnov. Po zaváhání Domašína právě s Labutí ztrácí na první místo 3 body a domácí zápas s Domašínem ho ještě čeká.

Muži: České Meziříčí - Opočno, sobota 17.5. od 17:00

Muži B: České Meziříčí B - Labuť RK, neděle 18.5. od 14:00

Starší žáci: Rokytnice/Slatina - České Meziříčí, úterý 20.5. od 17:00 (hřiště Slatina)

 

Mladší žáci: Borohrádek - České Meziříčí, pondělí 19.5. od 17:00

 

Elévové: Turnaj v Doudlebách v sobotu 17.5. od 9:00. Soupeři: Doudleby, Rokytnice

Přípravka: Turnaj v Borohrádku v sobotu 17.5. od 9:00. Soupeři: Borohrádek, Rychnov B



Výsledky 10. až 14. května

Muži: Přepychy - České Meziříčí 0:3 (0:2). 7. Havel Lukáš (Hlavsa), 36. Ježek (Hlavsa), 88. Kozák. ŽK: 2:1. ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 152.
Rozhodčí: Šlezingr, Bačo, Čožík
Delegát: Haleš

Přepychy: Chudý – Krejčí (74. Kašpar), Rathouský, Jelen, Tláskal (48. Prát) – Čtvrtečka, Sedlák (90. Podstata), Blažej, Šmída – Kollár (67. Merganc), Kinzel

České Meziříčí: Frynta - Čáp (65. Tomášek Petr), Kozák, Provazník (82. Havel Tomáš), Čiháček - Slánský, Tomášek Jan, Hovorka, Ježek - Havel Lukáš (82. Baše Lukáš), Hlavsa

Pavel Miroslav, trenér Přepych: První poločas jsme odehráli ve vlažném tempu, proto hosté poločas vyhráli zcela zaslouženě. Ve druhém poločase jsme přeskupili jednotlivé posty a vytvořili jsme si územní převahu. Vytvořili jsme si i šance, které jsme bohužel neproměnili. V závěru hosté dali třetí branku a utkání jsme zaslouženě prohráli.

Mikušík Milan, trenér ČM: První poločas jsme podali dobrý výkon. Vycházely nám kombinace, ze kterých jsme si vytvářeli brankové příležitosti, ze kterých jsme vstřelili "pouze dvě branky". Ve druhém poločase jsme podali špatný výkon, domácí jsme pustili do několika šancí. V závěru se nám podařilo vstřelit třetí branku, a utkání jsme dovedli do zaslouženého vítězství.



Muži B: Olešnice v O.h. - České Meziříčí 1:3 (0:2). 67. Emil - 12. Kupka Michal (Jarkovský), 18. Havel Tomáš (Rezek), 47. Tomášek Petr (Kupka Michal). ŽK: 1:1. ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 80
Rozhodčí: Nosek

České Meziříčí B: Havel Patrik - Španiel, Havel Tomáš, Brouček, Jarkovský - Rezek (70. Frynta Petr), Tomášek Petr, Kupka Michal, Slezák - Jančura, Štěpán Jiří (60. Šimůnek)

Tomášek Petr, asistent trenéra ČM B: Utkání s posledním celkem tabulky se nám herně příliš nevydařilo. Za stavu 3:0 místo toho abychom se uklidnili, tak to byli naopak domácí, kterým se podařilo snížit a následně z několika brejkových příležitostí mohli přidat další branky. V těchto chvílích nás podržel v brance chytající Patrik. V závěru jsme si dvoubrankové vedení již pohlídali.


Starší žáci: České Meziříčí - Rokytnice/Slatina 7:2 (5:1). Ševc Jan 3, Šlor Kryštof 2, Hladík Jaromír, Novák Tomáš
Rozhodčí: Mervart

Slezák Miroslav, trenér ČM: Z naší strany velmi povedené utkání. Dařila se kombinace. Přidali jsme na důrazu v osobních soubojích. První poločas jsme byli jasně lepším týmem. Druhá půle už se dohrávala a už nebyla podle mých představ, kde jsme byli trošku laxní v přístupu k utkání a v obraně chybělo zajišťování. Naštěstí jsme už víc, jak jednu branku nedostali.

 

Starší žáci: České Meziříčí - Rychnov 7:2 (5:1). Ševc Jan 4x, Šlor Kryštof, Dohnal Martin, Nosálek Martin
Rozhodčí: Mervart

Slezák Miroslav, trenér ČM: Dnes jsme výkonem navázali na nedělní utkání se Slatinou. Už ve 3. minutě jsme vedli 2:0. Do 10. min jsme byli lepším týmem. Poté se hosté zvedli a jasně nás přehrávali. Měli jsme štěstí. že se hosté nedostali na dostřel jedné branky. Zlom přišel těsně před koncem poločasu, kdy za stavu 4:1 jsme z brejku dali branku na 5:1. Druhý poločas už byl vyrovnaný a my si hlídali výsledek. Dnes výborně pracovala defenziva, která zastavovala útoky hostí s velkou sebejistotou. Děkuji všem za odedřený zápas. Zasloužená výhra.

 

Elévové: Turnaj v Českém Meziříčí v sobotu 10.5. od 9:00. Soupeři: Albrechtice/Týniště, Borohrádek
České Meziříčí - Albrechtice/Týniště 5:2 (2:1). Šichan Petr 4, Jarkovský Petr
České Meziříčí - Borohrádek 2:7 (2:1). Jarkovský Petr, Šichan Petr

Přípravka: Turnaj V Kostelci v neděli 11.5. od 9:00. Soupeři: Kostelec, Rychnov B
České Meziříčí - Kostelec 4:4 (2:2). Krivčík Petr 4
České Meziříčí - Rychnov B 4:1 (2:0). Krivčík Petr 3, Bastl Adam