Pozvánka na fotbal 24.-25. května, výsledky 17.-20. května PDF Tisk Email
FC České Meziříčí

Pozvánka 24. a 25. května

Áčko, které má na prvním místě již nedostižný náskok 12 bodů, zajíždí v neděli do Borohrádku. Béčko, které se drží ve hře o první místo, v sobotu zajíždí do Čermné. Na domácím hřišti hrají v sobotu mladší žáci proti Opočnu a v neděli se koná turnaj elévů.

Muži: Borohrádek - České Meziříčí, neděle 25.5. od 17:00 (odjezd auty 15:15)
Rozhodčí: Vlachý, Koutník, Rychtár
Delegát: nedelegován

Muži B: Čermná nad Orlicí - České Meziříčí B, sobota 24.5. od 17:00 (odjezd busem v 15:30)
Rozhodčí: Valášek M., Valašek F.

Starší žáci: Turnaj ve Slatině v neděli 25.5.

9:30 Rokytnice/Slatina - Solnice
11:00 Rokytnice/Slatina - České Meziříčí

12:30 Solnice - České Meziříčí

 

Mladší žáci: České Meziříčí - Opočno, sobota 24.5. od 13:30

 

Elévové: Turnaj v Českém Meziříčí v neděli 25.5. od 9:00. Soupeři: Černíkovice, Solnice

Přípravka: Turnaj v Rychnově v sobotu 24.5. od 9:00. Soupeři: Rychnov B, Borohrádek

 

 

Výsledky 17. až 20. května

Muži: České Meziříčí - Opočno 1:0 (0:0). 82. Čiháček (Ježek). ŽK: 0:1. ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 92
Rozhodčí: Klečka, Havlík, Filip
Delegát: nedelegován

České Meziříčí: Frynta - Slánský, Kozák, Provazník, Čiháček - Rezek, Tomášek Jan, Hovorka, Ježek (89. Slezák) - Baše Lukáš (87. Tomášek Petr), Havel Lukáš (85. Vošvrda)

Opočno: Effenberk – Lukášek, Navrátil, Petr, Škrabal  – Jelen, K. Polák – Skalický, T. Přibyl, Vondřejc – Pfeifer

Mikušík Milan, trenér ČM: První poločas s oslabeným soupeřem jsme sehráli v dobrém tempu a převážně na půlce hostí. Chyběla tomu přesnější kombinace kolem pokutového území a slabý důraz v zakončení. Vstup do druhé půle zvládli lépe hosté, což jsme jim umožnili špatným pohybem a nepřesnostmi. Po 15. minutách se hra vyrovnala a o utkání rozhodla jedna z mnoha standardních situací, kdy balón propadl na Čiháčka, který se štěstím rozhodl.

Jánský Jan, trenér Opočna: K utkání jsme odjížděli pouze v jedenácti bez několika hráčů základní sestavy. Domácí měli po většinu utkání územní převahu, ale do vyložených brankových příležitostí se dostávali jen sporadicky a pokud se dostali do blízkosti naší branky, podržel nás výborně chytající brankář Effenberk. O výsledku utkání rozhodla 82. minuta, kdy si hlavní rozhodčí vymyslel faul a ze standardní situace domácí vstřelili jedinou branku zápasu. Chtěl bych všem hráčům poděkovat za obětavý výkon.



Muži B: České Meziříčí B - Labuť RK 2:1 (1:1). 3. Tomášek Petr (Schejbal), 78. Schejbal - 39. Kubín. ŽK: 0:0. ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 80.
Rozhodčí: Špaček st., Knapek, Špačková

České Meziříčí B: Baše Karel - Španiel, Havel Tomáš, Brouček, Slezák - Vošvrda, Kupka Michal, Hlavsa, Štěpán Jiří (46. Jarkovský) - Tomášek Petr, Schejbal

Tomášek Petr, asistent trenéra ČM B: Utrápené vítězství proti zkušenému mužstvu. V 1. poločase jsme měli několik příležitostí navýšit skóre, bohužel to byli naopak hosté, kterým se podařilo do poločasu vyriovnat. Ve 2. pol. jsme soupeře přitlačili a nakonec pěknou brankou Michala Schejbala rozhodli o našem vítězství.


Starší žáci: Rokytnice/Slatina - České Meziříčí 3:4 (1:2). Ševc Jan 3, Šlor Kryštof.
Rozhodčí: Vrba

Slezák Miroslav, trenér ČM: Dnes to bylo nesmírně těžké utkání. Slatina nám byla rovnocenným soupeřem a dokázala, že kluci se zlepšují zápas od zápasu. Utkání by nejspíše slušela remíza, kdy domácí byli jednu chvilku zápasu lepší. Poté zase my. Velmi vyrovnaný zápas a proto si cením těchto "doslova" vybojovaných bodů. A pochvala pro pana rozhodčího Vrbu, který pískal velmi dobře.

 

Starší žáci: České Meziříčí - Rychnov 7:2 (5:1). Ševc Jan 4x, Šlor Kryštof, Dohnal Martin, Nosálek Martin
Rozhodčí: Mervart

Slezák Miroslav, trenér ČM: Dnes jsme výkonem navázali na nedělní utkání se Slatinou. Už ve 3. minutě jsme vedli 2:0. Do 10. min jsme byli lepším týmem. Poté se hosté zvedli a jasně nás přehrávali. Měli jsme štěstí. že se hosté nedostali na dostřel jedné branky. Zlom přišel těsně před koncem poločasu, kdy za stavu 4:1 jsme z brejku dali branku na 5:1. Druhý poločas už byl vyrovnaný a my si hlídali výsledek. Dnes výborně pracovala defenziva, která zastavovala útoky hostí s velkou sebejistotou. Děkuji všem za odedřený zápas. Zasloužená výhra.

 

Mladší žáci: Borohrádek - České Meziříčí 2:2 (1:2). Na penalty 2:3. Baše David, Fiala Daniel, Vítězná penalta Jelen Daniel.
Rozhodčí: OZP

Slezák Miroslav, trenér ČM: Do zápasu jsme vlítli jako uragán a prvních 20 minut jsme Borohrádek jasně přehrávali a dostali se do zaslouženého vedení. Poté jsme neproměnili ještě dva samostatné nájezdy. Borohrádek těsně před poločasem snížil. Ve druhém poločase jsme se dostali pod tlak. A první polovinu druhého poločasu jsme pouze bránili. Po brance na 2:2 se hra opět srovnala, ale gól už nepadl. O našem vítězství rozhodli pokutové kopy.

 

Elévové: Turnaj v Doudlebách v sobotu 17.5. od 9:00. Soupeři: Doudleby, Rokytnice
České Meziříčí - Doudleby 23:1 (10:0). Fiala Daniel 9, Šichan Petr 6, Mikušík David 3, Krivčík Petr 3, Bastl Petr 2
České Meziříčí - Rokytnice 15:1 (6:0). Fiala Daniel 5, Šichan Petr 4, Mikušík David 3, Krivčík Petr 3

Přípravka: Turnaj v Borohrádku v sobotu 17.5. od 9:00. Soupeři: Borohrádek, Rychnov B
České Meziříčí - Borohrádek 3:3 (0:3). Krivčík Petr, Rind Lukáš, Zamastil Josef
České Meziříčí - Rychnov B 1:2 (0:1). Krivčík Petr