Sezona 2011/2012 - hodnocení PDF Tisk Email

2012


Jak vyplynulo z usnesení Valné hromady FC, která se uskutečnila v únoru roku 2012, fotbalový oddíl FC České Meziříčí sdružuje v současnosti zhruba 120 členů (z toho 85 v mládežnických kategoriích).

V uplynulé sezóně reprezentovaly klub v oficiálních soutěžích tyto týmy :

 

Mladší přípravka

Starší přípravka

Mladší žáci

Starší žáci

Dorost

Muži

okresní přebor Rychnovska, 10.místo
krajský pohár, 9.místo
krajský pohár, 9.místo
krajská soutěž, 13. místo
1.třída st.dorostu, skupina A, 3.místo
1.B třída, skupina B, 11. místo

 

Kromě pravidelných mistrovských utkání v rámci jednotlivých soutěží pořádá klub také dva mládežnické turnaje – O pohár starosty obce a Memoriál Ladislava Šmákala.

Mimo aktivit na sportovním poli se klub snaží i o další činnost, která přináší tolik potřebné finanční prostředky na chod oddílu. Pořádáme pravidelné společenské akce – Štěpánskou zábavu a Fotbalový bál, jednou za dva roky organizujeme sběr starého železa. Činnost oddílu by nebylo možné zabezpečit bez finanční podpory našich sponzorů a také Obce České Meziříčí, která tradičně pomáhá finančně i materiálně.

Investice se obci vrací v podobě bohaté členské základny dětí a mládeže, kterou nám právem závidí všechny okolní oddíly i obce, v existenci pečlivě udržovaného sportovního areálu, kam naši spoluobčané pravidelně a rádi chodí fandit a v neposlední řadě i v tom, že naše týmy propagují jméno obce po celém Královéhradeckém kraji.