Fotbal: výsledky z 2. a 3. dubna, pozvání na 9., 10. dubna PDF Tisk Email


FC České Meziříčí

Výsledky z 2. a 3. dubna

Muži A:

Nový Hradec Králové - České Meziříčí 2:0 (0:0).

58. Šmíd Martin, 71. Matějka Tomáš. ŽK: 1:1. ČK: 0:1 (55. Frynta David). PK: 0:0. Diváků: 53.
Nový HK: Sedláček - Matějka Lukáš, Kašpar, Vopálka (79. Bonhard), Páter - Jindra Jaroslav (66. Sajvera), Jarotek Aleš, Šmíd, Matějka Tomáš - Neppl, Jarotek Lukáš
České Meziříčí: Frynta David - Jančura, Kozák, Tomášek Jan, Slánský - Krajňák, Hovorka (46. Čiháček), Hlavsa (68. Rezek), Ježek - Baše Lukáš, Tomášek Jakub (56. Havel Tomáš)

 

Kolář Ondřej, trenér Nového HK: Po ospalém prvním poločase, kdy hosté nastřelili tyč, nás z letargie probudil precizní přímák Šmída. Po naší druhé brance se utkání už pouze dohrávalo. Doufáme, že tyto body pro nás budou povzbuzením do dalších bojů.
Mikušík Milan, trenér ČM: Utkání se hodnotí těžce, jelikož měl náš tým do inkriminovaného momentu v 55. minutě více ze hry. Vypracovali jsme si více brankových příležitostí, nastřelili jsme tyčku a břevno a o to více mrzí individuální chyba obránce, po které dostal brankář červenou kartu. Dohrávali jsme v deseti s hráčem z pole v brance. Ke vší smůle domácí vymetli z nařízené standardky šibenici a už bylo těžké utkání otočit. Hráčům děkuji za nasazení a domácím nezbývá než pogratulovat k zisku tří bodů.

 


Muži B:

Slatina nad Zdobnicí - České Meziříčí B 2:1 (2:1).

13. a 17. Hrabák Jiří - 37. Hrubý Aleš. ŽK: 2:0. ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 45.
České Meziříčí B: Baše Karel - Kubíček Jindřích, Hejlek, Borecký David, Frynta Petr - Holeček Jiří, Slezák, Novák Tomáš, Štěpán Jiří (70. Šlor Kryštof  - Španiel, Hrubý)

 

Čepela Petr, vedoucí mužstva ČM B: Vstup do zápasu nám vůbec nevyšel. Už po 17 minutách jsme prohrávali o dvě branky, přičemž jsme si druhou branku vstřelili prakticky sami. Snížit se nám podařilo na konci poločasu, po přesné střele Aleše Hrubého. V druhém poločasu se už hrálo téměř jen na branku domácích, ale naše střelecké pokusy se mezi tři tyče nevešly, nebo je dokázal zkrotit domácí brankář. Týmu se nedá upřít snaha, ale na některých hráčích je bohužel vidět velké tréninkové manko a nerozehranost.

 

 

Dorost:

Borohrádek - České Meziříčí 4:1 (3:1).

Šlor Kryštof
Slezák Miroslav, trenér ČM: Opět jsme doplatili na své individuální chyby. Rozdíl skóre mohl být i vyšší, ale domácí hráči několikrát selhali v koncovce a my jsme balón 2x vykopávali z brankové čáry. Své vytvořené šance jsme buď špatně vyřešili nebo nepřesně zakončili. Zasloužená výhra domácích.


Mladší žáci:

Turnaj v Českém Meziříčí v sobotu 2.4. od 10:00. Soupeři: Chlumec, Solnice, Týniště
České Meziříčí - Solnice 1:2 (0:1). Fiala Daniel
České Meziříčí - Chlumec 1:3 (0:2). Fiala Daniel
České Meziříčí - Týniště 2:4 (1:1). Fiala Daniel, Kovaříček Marek



Pozvánka na 9. a 10. dubna

Dorost:

České Meziříčí - Rudník, sobota 9.4. od 14:15


Muži A:

České Meziříčí - Třebechovice p. O., sobota 9.4. od 16:30

 

Muži B:

České Meziříčí B - Petrovice, neděle 10.4. od 16:00


Mladší žáci:

Turnaj v Třebši v neděli 10.4. od 9:00
9:00 České Meziříčí - Třebeš
10:00 České Meziříčí - Černilov
11:00 České Meziříčí - Týniště