Sdělení obvodního lékaře MUDr. Dušky PDF Tisk Email

 

Vážené spoluobčanky, vážení spoluobčané, milí pacienti,

jako Váš praktický lékař Vám sděluji, že dne 27. 6. 2016 jsem tuto svoji činnost, která trvala téměř 26 let, tedy čtvrtstoletí, ukončil. Snažil jsem se Vás léčit vždy co nejlépe - jak se mi to dařilo, posoudíte vy sami. Zároveň Vám oznamuji, že další péče je zajištěna lékařem středního věku, bývalým vojenským lékařem, od 1. 8. 2016. Mezidobí, kdy jsem na dovolené, mě zastupují lékaři interního oddělení rychnovské nemocnice.

Závěrem bych chtěl poděkovat především Vám, pacientům, že jste si mě v systému volného výběru praktického lékaře vybrali. Dále děkuji své nejbližší každodenní spolupracovnici, zdravotní sestře paní Mileně Černé, dále agentuře domácí péče v čele s Mgr. Zuzkou Luňákovou i pracovníkům místní lékárny. Návaznost spolupráce byla vynikající také s MUDr. Jiráskovou – dětskou lékařkou, která mně pacienty ve věku 15. – 18. let předávala. Všichni spolu dohromady jsme vytvářeli z mého pohledu ideální tým zajišťující Vaše potřeby ve zdravotnické oblasti. Dále děkuji vedení obce v čele s Ing. Milanem Žďárkem za všestrannou podporu zdravotnické činnosti našeho kolektivu. Nelze nevzpomenout také staré vedení v čele s panem Josefem Panenkou, který zajistil výstavbu nových důstojných prostor, ve kterých od té doby dosud zdravotnická činnost probíhá.

Milí Meziříčáci, budete mně chybět, ale poslední dobou se cítím unaven, pracuji pomaleji, věk je znát. Proto jsem se rozhodl včas skončit. Děkuji Vám za pozornost a přeji pevné zdraví.

Váš praktický lékař František Duška.