Fotbal: výsledky z 27. a 28. srpna, pozvánka na 3. a 4. září PDF Tisk Email


FC České Meziříčí

Výsledky z 27. a 28 srpna

DOROST: Úpice/Žacléř - České Meziříčí 1:9 (1:5). Branky ČM: Ševc Martin 5, Hrudík Petr, Fiala Josef, Zeman Petr, Baše David.
Slezák Miroslav, trenér ČM:
Do Úpice jsme v úmorném vedru jeli v 11 hráčích a tento výlet se nám velice vydařil výsledkově. Herně to ještě nebylo ideální, ale 3 body jsou důležité a je za námi skvělý start do soutěže.

MUŽI B: Javornice - České Meziříčí B 6:0 (4:0). ŽK: 0:1 (84. Hejlek Milan). Diváků: 121.
České Meziříčí B:
Baše Karel - Rezek Jakub, Borecký, Brouček, Tomášek Petr, Frynta Petr, Žďárek (60. Jarkovský), Havel Patrik, Hejlek, Vošvrda, Kupka Michal
Tomášek Petr, trenér ČM B: Utkání bez komentáře. Poděkování domácím, že nás ještě až moc šetřili a půjčili nám láhve na občerstvení.

 

MUŽI A: Albrechtice nad Orlicí - České Meziříčí 2:1 (2:0). 17. Jaroš Jiří, 28. Hořínek David - 70. Tomášek Jan (Havel Tomáš). ŽK: 1:2 (77. Jaroš Jiří - 34. Havel Tomáš, 90. Hlavsa Leoš). ČK: 1:0 (30. Sršeň Ladislav). PK: 0:1 (30. Tomášek Jan neproměnil). Diváků: 180.
Albrechtice:
Duha - Jedlička, Barták, Kchop (89.Brandejs), Velíšek L. - Velíšek O., Jaroš, Sršeň, Chvojan - Hořínek, Janeček
České Meziříčí: Havel Patrik (68. Frynta David) - Havel Tomáš, Kozák, Slánský, Tomášek Jan - Ježek, Hlavsa, Čiháček, Hrudík (68. Krajňák) - Baše Lukáš, Ševc Martin (82. Holeček)
Koblmüller Jiří, vedoucí mužstva Albrechtic: Náročné utkání se šťastným koncem pro domácí. Po dvoubrankovém vedení přišla sprcha v podobě červené karty pro Láďu Sršně a následující bránění výsledku. V bráně však stál Petr Duha (jinak kreativní středopolař) a ten v bráně kouzlil. Hosté měli vychýlenou mušku a u nás stál fotbalový bůh. Utkání dobře zvládla trojice rozhodčích.
Mikušík Milan, trenér ČM: Prohráli jsme po vlastních chybách a kvůli neproměňování ani těch nejvyloženějších brankových příležitostí.naný fotbal se šancemi na obou stranách. Bohužel druhý se nám už tolik nevydařil, přesto si myslím, že výsledek je až příliš krutý pro nás.

 

Pozvánka na 3. a 4. září

DOROST: České Meziříčí - Babí/Velké Poříčí, sobota 3.9. od 14:45

MUŽI A: České Meziříčí - Jaroměř B, sobota 3.9. od 17:00

MUŽI B: České Meziříčí - Lukavice


MLADŠÍ ŽÁCI: Turnaj v Broumově v neděli 4.9. od 10:00.
České Meziříčí - Broumov
České Meziříčí - Rychnov

STARŠÍ PŘÍPRAVKA: Turnaj v Českém Meziříčí v sobotu 3.9. od 9:00
České Meziříčí - Ohnišov
České Meziříčí - Borohrádek A
České Meziříčí - Borohrádek B

MLADŠÍ PŘÍPRAVKA: Turnaj v Českém Meziříčí v neděli 4.9. od 9:00
České Meziříčí - Černíkovice
České Meziříčí - Rychnov A
České Meziříčí - Ohnišov