Výsledky z 8. a 9. září PDF Tisk Email

FC České Meziříčí

Výsledky z 8. a 9. září

 

 

MLADŠÍ PŘÍPRAVKA: Turnaj v Častolovicích v sobotu 8.9. od 9:00

Častolovice - České Meziříčí 19:1 (10:0). Vostřel Lukáš

Borohrádek - České Meziříčí 0:3 (0:1). Vostřel Lukáš 2, Janeček Lukáš

STARŠÍ PŘÍPRAVKA: Turnaj v Sopotnici v sobotu 8.9. od 9:00

Vamberk - České Meziříčí 1:3 (1:1). Jančárek Filip, Štěpán Radek, Rejchrt Karel

Ohnišov B - České Meziříčí 1:3 (1:0). Jančárek Filip, Rejchrt Karel, Lehký Tobiáš

Doudleby/Sopotnice - České Meziříčí 7:0 (3:0).

 

STARŠÍ ŽÁCI: Volný los

 

MUŽI B: Slatina nad Zdobnicí - České Meziříčí B 1:4 (1:2). 30. Svoboda Filip - 7. vlastní (Svoboda Josef), 26. Tomášek Petr, 58. Hrubý, 70. Havel Patrik. ŽK: 0:0. ČK: 0:0. Diváků: 60.

Rozhodčí: Špaček Ladislav, Tobiška Zdeněk

České Meziříčí B: Rak - Baše David, Španiel, Petr, Šlór - Holeček (80. Slezák), Tomášek Petr, Kupka Aleš, Černý Jakub (46. Frynta Petr)

- Hrubý, Havel Patrik (72. Šimůnek)


Tomášek Petr, trenér ČM B: Hned od začátku jsme vlétli na soupeře, který měl problémy s rozehrávkou a díky naší aktivní hře jsme vytvářeli šance. A právě díky našemu napadání jsme šli do vedení po vlastním gólu domácích. I potom jsme pokračovali v nátlakové hře a odměnou nám byla branka na 2:0. Po té jsme pak nepochopitelně začali kazit přihrávky, byli u všeho pozdě a ještě do přestávky jsme soupeři umožnili snížit stav na 2:1. Po přestávce jsme se chtěli vrátit k naší aktivní hře z 1. poločasu, ale bohužel opak byl pravdou. Sice jsme domácí do žádně vyložené šance nepustili, ale naše hra postrádala přesnost a lepší pohyb. To se zlomilo po našem gólu na 3:1 a následném zvýšení na 4:1. Pak už jsem hru kontrolovali a bohužel ze spousty brejkových situací jsme už nedokázal skórovat. Naše vítězství je vzhledem k průběhu celého utkání zasloužené.

 

 

MUŽI A: Přepychy - České Meziříčí 3:0 (1:0). 6. Žid Lukáš, 69. Tomín, 85. Prát David. ŽK: 0:3 (37. Tomášek Jan, 45. Jančura, 57. Kozák). ČK: 0.0. PK: 0:0. Diváků: 250.

Rozhodčí: Styblík Jaromír, Stejskal Luboš, Šotek Jan
Přepychy: Krunčík Václav - Kinzel Josef, Junek Adam, Šmída Luboš, Žid Lukáš, Novák Tomáš, Rejzek Tomáš, Rejchrt Tomáš (46.Sedlák Lukáš), Tomín Martin (88.Nardelli Roman), Rathouský Lukáš (67.Rathouský Jan), Hejzlar Tomáš (77.Prát David)
České Meziříčí: Frynta David - Jančura, Kozák (77. Novák), Tomášek Jan, Fiala Josef - Rezek, Roubal, Hlavsa, Ježek - Havel Patrik (46. Slánský), Baše Lukáš

Jelen Jiří, vedoucí mužstva Přepych: V týdnu před derby jsme řešili jak zajistit dva nejdůležitější posty na fotbale, brankaře a výčepního. V bráně nám pomohl jako vždy skvělý Václav "Bárny" Krunčík, no a u pípy patří veliký dík přepyšským hasičům. No a to se pak hraje. Hosté nehráli špatně, ale fotbal se hraje na góly.

Šnajdr Martin, trenér ČM: Týmu kromě gólové impotence a gólů po našich chybách nemám co vytknout. My jsme hráli a domácí stříleli góly.