Výsledky z 22. a 23. září PDF Tisk Email

FC České Meziříčí

Výsledky z 22. a 23. září

 


STARŠÍ PŘÍPRAVKA: Turnaj v Sopotnici v sobotu 22.9. od 9:00

Doudleby/Sopotnice - České Meziříčí 3:1 (1:0). Rejchrt Karel

Kostelecká Lhota - České Meziříčí 2:1 (0:1). Bouša Jan

Kostelec/Častolovice - České Meziříčí 3:1 (1:1). Rejchrt Karel

 

STARŠÍ ŽÁCI: Rasošky - České Meziříčí 0:0. PK: 3:4.

Rozhodčí: Hampl David
Syrůček Petr, trenér ČM: Čekalo nás první odvetné utkání na půdě soupeřů. Už při prvním pohledu na katastrofální stav hřiště bylo zcela jasné, že tentokrát budeme muset získat body větším nasazením a bojovností. Celý zápas doprovázela nepřesnost na obou stranách a zápas došel až do pokutových kopů. Tam jsme prokázali větší klid v koncovce a zaslouženě vyhráli.

 

MUŽI B: Vamberk B - České Meziříčí B 10:2 (5:1). 34., 41. a 81. Vašátko Karel, 6. a 44. Hlaváč Ondřej, 16. Mudruňka Tomáš, 48. Mazánek Jan, 73. Dostál Ondřej, 85. Brouček vlastní, 88. Handl Jiří - 39. Fiala Daniel, 52. Tomášek Petr. ŽK: 2:1 (42. Olšavský Marcel, 63. Hlaváč Ondřej - 30. Tačík). ČK: 0:0. Diváků: 55.

Rozhodčí: Špaček Ladislav

České Meziříčí B: Rak - Černý Aleš, Fiala Daniel, Španiel, Tomášek Petr, Tačík, Brouček, Černý Jakub, Slezák Miroslav, Šlor

Tomášek Petr, trenér ČM B: Dva góly v síti Vamberka věnuji všem 10 statečným, kteří do zápasu nastoupili a 10 obdržených branek jsme přivezli všem vám ostatním, včetně hráčů áčka, kteří se z údajných zdravotních, pracovních či jiných důvodů k zápasu nedostavili. Přál bych vám vytrpět 90.minut s takovým počtem hráčů a téměř celý 1. poločas v 9 lidech, tak jako tomu ve Vamberku. Klobouk dolů před Krištofem a Kubou Černým, že zápas se zdravotními problémy vůbec dohráli, bohužel ne všichni to takhle dokážou. Vítězství Vamberka je naprosto zasloužené, i když byly i okamžiky, kdy jsme soupeře dokázali potrápit. Ještě jednou kluci děkuji a těm, co měli jiné zájmy nebo problémy, přeji brzké uzdravení, hlavně s hlavou!!! Věřím, že to bylo taky naposledy, kdy kulturní akce zasáhla svým termínem do fotbalové sezóny. Jsem rád, že 3 hráči béčka pomohli urvat cenné vítězství v Doudlebách.

 

MUŽI A: Doudleby - České Meziříčí 0:1 (0:0). 88. Roubal Zdeněk. ŽK: 2:2 (62. Mazura Tomáš, 89. Píro Lukáš - 51. Fiala Josef, 65. Tomášek Jan). ČK: 0:0. PK: 0:0. Diváků: 60.

Rozhodčí: Jiříček Adam, Pešava Otakar, Mucha Tomáš

Doudleby: Gärtner Vojtěch - Krupka Lukáš, Krmaš Jan, Chudý Vít, Čapek Jan, Šrámek Jakub (75.Píro Lukáš), Šponar David (46.Mazura Tomáš), Kopsa Jan, Mazura Matěj (46.Mazura Michal), Luňáček Josef, Vídeňský Martin

České Meziříčí: Frynta David - Havel Tomáš, Kozák, Tomášek Jan, Baše David - Fiala Josef, Hlavsa, Roubal, Ježek - Vošvrda, Havel Patrik
Mazura Marek, trenér Doudleb: Nedáš góly, nevyhraješ. Na konci zápasu jsme to chtěli urvat na svoji stranu a naopak inkasujeme po třikrát odraženém míči.
Šnajdr Martin, trenér ČM: Jsem rád, že jsme potvrdili body s Meziměstím a po celkovém průběhu zápasu naše zasloužená výhra. Děkuji jedenácti statečným za body a výkon.

 

MLADŠÍ PŘÍPRAVKA: Turnaj v Solnici v neděli 23.9. od 9:00

Solnice - České Meziříčí 13:3 (8:1). Hofman Adam, Bilanyč Julian, Kryštof Pavel

Kostelec n. O. - České Meziříčí 11:2 (6:1). Coufal Tomáš, Janeček Lukáš