Premiéra divadelní hry "S tebou mě baví svět" v kině 3. 2. 2019 PDF Tisk Email

Česká komedie století poprvé na divadelních prknech


Tak jako každý rok i letos připravilo Divadlo malých herců z Českého Meziříčí premiéru nové hry, tentokrát divadelní adaptaci slavné filmové komedie "S tebou mě baví svět". Ačkoli vloni zaznívaly názory, že Alenka v kraji snů a zázraků bylo vrcholné představení, které nelze jen tak překonat, „Malí herci“ přesvědčili vyprodané hlediště o opaku. 3. února odehráli před téměř zaplněným hledištěm kina svoji šestou divadelní premiéru a jako první ztvárnili na divadelních prknech filmovou komedii S tebou mě baví svět.

Rolí neohrožených otců se ujali Matěj Brouček, Pepa Panenka a Tomáš Plesl. Do rolí naštvaných manželek se vžily Alice Tláskalová, Míša Hlávková a Rozárka Pavlová. O rozruch na "Apaluše" se postarala parta dětí v podání Kryštofa Pavla, Aničky Vojnarové, Natálky Jurajdové, Míši Broučkové, Kuby Klemta a Hedviky Tláskalové. Na pódiu své herecké dovednosti také ukázala Lucka Panenková, Káťa Jílková, Eliška Podstatová, Anetka Bastlová, Amálka Jurajdová a Káťa Klemtová. Výkony herců byly odměněny bouřlivým potleskem.

 

Další představení je naplánováno na 23. února 2019 od 16.15 h v sokolovně v rámci Meziříčské kulturní Bžundy IV aneb Chyť mě, když to dokážeš.