LEDEN, ÚNOR 2012 PDF Tisk Email

NEDĚLE
15. 1. 2012
v 17 a 20 hod.
VSTUPNÉ 60,- Kč
  OBHÁJCE
Strhující drama obhájce Hallera, charismatického advokáta, který dostane svůj velký životní případ - obhajobu bohatého playboye z Beverly Hills, který je obviněn z pokusu vraždy. To, co se objeví jako jasný případ s velkým výnosem, se rychle obrátí v děsivý souboj dvou mistrů manipulace a krizi Hallerova svědomí. Režie: B. Furman, Hrají: M. McConaughey, M. Tomei, R. Phillips
Mládeži do 12 let nevhodný.

NEDĚLE
22. 1. 2012
v 17 a 20 hod.
VSTUPNÉ 60,- Kč
  INTIMNÍ PAST
Každý rok se přibližně 3 milióny nezadaných žen v Americe přestěhují do neznámého bytu, ani si nedělají starosti s výměnou zámku na dveřích. Mladá a pěkná doktorka Julie se po rozchodu s manželem přestěhuje do Brooklynu. Chce žít nový život. Záhy zjistí, že v bytě není sama. Záhy začíná děsivá hra na kočku a myš. Hrají: H. Swank, J. D. Morgan a další. Režie: Antti Jokinen.
Mládeži do 15 let nevhodný

NEDĚLE
5. 2. 2012
v 17 a 20 hod.
VSTUPNÉ 60,- Kč
  PŮLNOC V PAŘÍŽI
Mladý pár, který se má na podzim brát, přijíždí s rodiči do Paříže. Pařít si oblíbí a chtěli by se tam odstěhovat. Mladá žena Inez posléze pozná, že na rozdíl od svého muže odhaluje, že Paříž je po procházkách v nočním životě jiná. I její muž později ztrácí iluzi o šťastném životě. Hrají: O. Wilson, R. McAdams, M. Cotillard a další. Režie: Woody Allen. Mládeži do 15 let nevhodný.

NEDĚLE
12. 2. 2012
v 17 a 20 hod.
VSTUPNÉ 50,- Kč
  TINTINOVA DOBRODRUŽSTVÍ
Příběh filmu sleduje osudy výjimečně zvídavého mladého reportéra Tintina a jeho věrného psího společníka Filuty. Ti společně narazí na model lodi, který v sobě ukrývá nebezpečné tajemství.
Animovaný komiksový film. Režie: Steven Spielberg

NEDĚLE
19. 2. 2012
v 17 a 20 hod.
VSTUPNÉ 60,- Kč
  MOJE KRÁSNÁ UČITELKA
Larry (Tom Hanks) zjišťuje, že bez vzdělání dobrou práci nezíská, a proto se rozhodne pro návrat do školních lavic. Ve škole se nečekaně zamiluje do své učitelky Mercedes (Julia Roberts), která řeší spory se svým manželem. Larry a Mercedes získávají opět důvod, proč žít. Režie: Tom Hanks.
Mládeži do 12 let nevhodný.